Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SKF


Har ni behov av nya bryggor, ny följe/säkerhetsbåt, kanske planer på en helt ny aktivitetsyta, renovera er anläggning eller liknande? Då finnas "Anläggningsstödet" med möjlighet till bidrag för anläggningar och idrottsmiljöer!
 
16 st nationella Sprint- och Maratontävlingar har sin plats i 2019 års tävlingsprogram för Slätvatten, därutöver tillkommer mindre regionala tävlingar. Med andra ord - det finns gott om tillfällen att utmana och utmanas på tävlingsbanan!
 
Ni som ännu inte har skickat in er LOK-stödsansökan för andra halvan av 2018 - den 25 februari är sista datum!
 
Via Idrottslyftet har klubben möjlighet att söka bidrag för att göra satsningar inom fyra olika inriktningar. Ansök om medel senast den 25 februari!
 
Helene Ripa, Åsa Eklund och Anna Bjerkefors var alla nominerade till olika kategorier när Svenska Parasportgalan avgjordes igår. Det blev dock inget pris detta år men vi gläds över nomineringarna som det finns all anledning att vara stolta över!
 
Inför 2019 får Svenska Kanotförbundet en dryg miljon kr från Svenskt Friluftsliv för att fortsätta utveckla verksamheten genom tre olika satsningar.
 
Helgens Kanotkonvent bjöd på engagemang i massor när närmare 130 personer samlades på Bosön utanför Stockholm.
 
Den vikarietjänst på Kanotgymnasiet som utlystes under senhösten är nu tillsatt. Det blir Hanna Plato som går in och täcker upp för Henke Nilsson under vårterminen.
 
Om dryga två månader är det dags för SKF:s Årsmöte. Valberedningens arbete är igång och de informerar här om förutsättningarna inför de val som ska göras.
 
2019 - nytt tävlingsår! Därmed även tid att förnya sin Tävlingslicens som tecknas av tävlingsaktiva kanotister fr.o.m det år kanotisten fyller 17. Nytt för i år är även en möjlighet att teckna lag inom Drakbåt och Kanotpolo.
 
Nu finns Årsrapporten öppen att fylla i och skicka in. Senast den 31 januari ska alla föreningar ha knappat in och tryckt på skicka-knappen.
 
Damlandslaget i Kanotpolo inleder nu sin verksamhet inför 2019-2020 där VM i Rom står som huvudmål.
 

God jul & Gott nytt år!

(2018-12-24 08:25)
Från Svenska Kanotförbundets sida vill vi önska en god jul och gott nytt år. Vi lämnar ett händelserikt, roligt och framgångsrikt 2018 bakom oss och blickar med spänning fram mot kommande år!
 
Svenska Kanotförbundet kallar till årsmöte den 23 mars 2019 i Stockholm. Mer information kring mötet samt anmälan kommer senare.
 
Två U23 VM-medaljörer tar plats i SOK:s Topp & Talang-satsning - Martin Nathell (Sprint) och Erik Holmer (Kanotslalom). Grattis till två välförtjänta platser!
 

Postadress:
Lidköpings KF - Kanot
Kanothuset, Box 2146
53102 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051065550
E-post: info@lidkanot.nu

Se all info