Fysutmaning 2023

Hallå på er alla medlemmar! Nu börjar de dra ihop sig till kanotförbundets FYSUTMANINGEN igen, vi deltog på den förra vintern oxå och då vann vi ”mesta klubb” alltså den klubben med flest deltagare!!! Och den segern vill vi verkligen försvara iår, för detta året så vinner den klubben som har flest deltagare en ”skierg” en stakmaskin alltså! Ett riktigt fint pris som skulle vara till stor nytta för våra aktiva kanotister under vinterträningen!! Så skriv ner följande datum och ta er till Östbyskolan och var med!
Torsdag 26/1 18.00-20.00 och eller Torsdag 2/2 18.00-20.00, Eller Söndag 29/1 på kanothuset 11.00-13.00 ( här kan ju ni som har kommit hem för att vara med på LKF:s 90års jubileum stötta klubben och delta i fysutmaningen)
Vad är då fysutmaningen? Jo det är ett antal grenar ex. 3000m löpning ( joggning eller pw) några balans/koordinations övningar, 500m paddelmaskin och några styrkeövningar och här kvittar de om man gör 100st eller om man gör 1st, det är ditt deltagande som räknas och man behöver ABSOLUT INTE GENOMFÖRA alla grenar, man gör de man kan! Torsdag 26/1 kommer vi ha paddelmaskiner på östby!
Så kom igen nu, aktiv som förälder, gammal som ung, ny som gammal medlem, alla behövs !
TILLSAMMANS BLIR DE ROLIGARE
NU KÖR VI💪🏼💪🏼💪🏼🤩🤩
( OBS absolut NOLL prestations krav, det är ditt deltagande som är guld värd)

2 svar på ”Fysutmaning 2023”

Lämna en kommentar