Anmälan till Vårregatta Jönköping 6-7 Maj

Anmälan till Vårregatta Jönköping 6-7 Maj

Hjälp till sprida ordet med dina klubbkompisar för nu är det snabba ryck för dig som vill tävla på Vårregattan i Jönköping!

Skicka i ett meddelande till Emilia Lundgren på facebook eller till mejl lundgrenemiliaa@gmail.com SENAST 22 april om vilka distanser du ska köra, om du/ni ska ha mat (antal) och eventuella allergier. Ni kan läsa allt å lite till i inbjudan om ni klickar HÄR.

Angående kommentaren längst till höger på bilden har Lovisa Sandström kommenterat detta på inbjudan i Kanotgruppen. Kaptenerna har meddelat att alla ungdomar som aspirerar på ungdomslandslag ska köra de besättningslopp som finns. Arrangörerna önskar även att hela besättningar anmäls så långt det är möjligt.

Lämna en kommentar