Fysmästerskapen 2024

Fysmästerskapen 2024

Hallå på er alla medlemmar! Nu börjar de dra ihop sig till kanotförbundets fysutmaning igen, vi deltog på den förra vintern också och då vann vi ”mesta klubb” alltså den klubben med flest deltagare(då vann vi en skidergometer)!
I år så ger allt deltagande lotter, som kan ge en roddmaskin från Concept, som en liten morot för att vi ska bli många!
Vad är då fysutmaningen? Jo det är ett antal grenar ex. 3000m löpning ( joggning eller pw) några balans/koordinations övningar, 500m paddelmaskin och några styrkeövningar och här kvittar de om man gör 100st eller om man gör 1st, det är ditt deltagande som räknas och man behöver ABSOLUT INTE GENOMFÖRA alla grenar, man gör de man kan!
Så kom som ni är, gammal som ung till Östbyskolan torsdagen 1 februari 1800-2000 Uppsamlingsheat på kanothuset 6/2 i samband med styrketräningen och en ytterligare uppföljning den 8 februari på Östby igen i samband med träningen men då utan paddelmaskin.
Tillsammans blir det roligare!

https://kanot.com/grenar/ovrigt/fysmasterskapen/fysmasterskapen-2024