Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SKF


Kanotförbundet har gjort klart med Nenad Martinis som ny Förbundskapten för Kanotslalom under 2022. En viktig pusselbit i att skapa en stabil organisation runt ett av våra två olympiska landslag!
 
Är du en fena på att organisera och leda projekt, och har ett brinnande intresse för friluftspaddling? Läs vidare och se om du är den Kanotförbundet söker!
 
Det finns många omtänksamma, kompetenta, trygga och inspirerande ledare runtom i Kanot-Sverige. Varje år belönas en av dessa med utmärkelsen "Årets Ledare". Hög tid att nominera din favorit, senast 6 februari!
 
Tre lovande, och redan välmeriterade, Sprint-kanotister har blivit uttagna till SOKs Topp & Talang. Ett välförtjänt grattis till Dennis Kernen, Melina Andersson och Julia Lagerstam!
 
Slätvattenkommitten har nu beslutat att genomföra tävlingsarrangörsträffen digitalt söndagen 23/1 dvs samma helg som den fysiska arrangörsträffen var planerad.
 
Har du skarp kompetens och ett brinnande engagemang att förmedla Kanotförbundets breda verksamhet!? Då är nog detta intressant - vi söker nu en kommunikatör på 100 %. Sista ansökan 28 januari.
 
Bara kort innan 2021 övergick i 2022 fattades beslut om föreskrifter och allmänna råd om säkerheten vid forsränning”. Ett gediget samarbete har gett resultat – det råder inte längre gråzon för föreningar och företag som anordnar turer i forsmiljö.
 
Vi vill härmed informera alla deltagare om att Kanotkonventet 2022 den 21-23 januari ställs in p.g.a. rådande restriktioner och istället flyttas fram till 18-20 mars.
 

God Jul & Gott Nytt År

(2021-12-23 11:19)
Kanotister, paddlare, ledare, ledamöter, föräldrar, möjliggörare, arrangörer, glädjespridare, diskussionsskapare, tränare, kanotskoleansvariga, portupphängare, målgörare - oavsett roll i ert kanotengagemang önskar vi er alla God Jul & Gott Nytt År!
 
I takt med att smittspridningen pekar uppåt igen har ett antal restriktioner införts, bl.a. avråds från läger, cuper och andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligen inte samlas.
 
I takt med att smittspridningen pekar uppåt igen har ett antal restriktioner införts, bl.a. avråds från läger, cuper och andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligen inte samlas.
 
2021 lider mot sitt slut och vi kan summera ett häftigt år med Svensk kanot, trots de utmaningar som pandemin inneburit. Många har paddlat, många har kommit i rörelse!
 
Alla föreningar skickar varje år in en "Årsrapport" till förbundet. Nu finns 2021 års rapport tillgänglig via föreningens IdrottOnline-sida. Årsrapporten ska vara inskickad senast 31/1 2022.
 
Året går mot sitt slut och det är hög tid att rapportera föreningens LOK-stödsaktiviteter om det inte redan gjorts, läs mer om varför det är viktigt!
 

Ledare på högsta nivå

(2021-12-20 09:52)
Clara Tesch Thunberg, Pelle Nyberg, Håkan Mattsson och Lars Larsson är de första att utbilda sig till ledare på Kanotförbundets högsta nivå inom rekreationspaddlingen. Resan från instruktör till coach startade redan 2019.
 

Postadress:
Lidköpings KF - Kanot
Kanothuset, Box 2146
53102 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051065550
E-post: info@lidkanot.nu

Se all info