Hoppa till sidans innehåll

Dax att teckna tävlingslicens

13 APR 2022 00:17
Senast 21/4 - via mail till Ia
  • Uppdaterad: 13 APR 2022 00:17

Licensförsäkringen, mycket mer än bara en försäkring!

Nu är det hög tid att teckna licensförsäkring för alla aktiva i alla grenar som är 17år och äldre (om man inte redan gjort det).
För de som tävlar i sanktionerade tävlingar är licensförsäkringen obligatorisk from det året man fyller 17år. Men även för dig som inte tävlar är det en trygghet att ha försäkringen då den innefattar försäkringsskydd om du skadar dig eller råkar ut för en olycka i samband med träning, tävling eller klubbaktivitet.
För aktiva under 17, ledare och funktionärer ingår samma skydd som Licensförsäkringen ger i den allmänna grundförsäkringen som alla våra klubbar har via RF:s grundförsäkring.

Motionslopp
RF:s grundförsäkring omfattar också motionslopp och deltagare i motionslopp/motionsklass osm inte har licensförsäkring eller som är medlem i en förening om tävlingen arrangeras av SKF-ansluten förening.

Råd och Vård för idrottsskador!
I din försäkring ingår också tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du förebygger, behandlar och anmäler idrottsskador. Har du träningsrelaterade besvär eller smärta kan du alltid ringa tjänsten och rådgöra med fysioterapeut.
Fysioterapeuten gör en första bedömning på telefon och vid behov kan du i vissa fall ha rätt till vidare bedömning och bokad tid till en fysioterapeut eller läkare. I försäkringen ingår två besök till fysioterapeut och ett besök till läkare.

Du som är 17 år och äldre och aktiv i LKF - som kommer tävla - träna - eller delta i andra klubbaktiviteter - och vill ha denna försäkring skickar ett mail till Ia senast 21/4.

Skribent: Irén Olsén
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Lidköpings KF - Kanot
Kanothuset, Box 2146
53102 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051065550
E-post: This is a mailto link

Se all info