Hoppa till sidans innehåll

"Event" lördag 26/3

15 MAR 2022 12:04
Två roliga saker händer 26:e mars.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2022 12:04

Hej,

På lördagen den 26:e mars finns möjligheter att delta i två externa arrangemang. Klockan 11.00 i Råda kan man springa ett lite längre lopp/träningspass (5, 10 eller 21 km). Sedan kan man rusa iväg och köra ett 1 timmes spinningspass klockan 12.00 på X-force, för Spin of hope.

För mer info se:

https://www.facebook.com/groups/197968446892234 

Fredrik J.
Detta är ett ”privat” arrangemang som jag personligen anordnar, alltså inget som kanotklubben har något ansvar för, men SAMTLIGA som läser dett är hjärtligt välkomna att delta!!
Nu har ni 2.5 veckor på er att finslipa formen inför Jansberger ”halvmara”, ”milen” eller ”femman” vore super kul om du/ni kommer. Lördag 26/3 11.00 går starten! Genomgång av loppet ca 10.45. Se de som träning eller tävling, de bestämmer man själv, men de blir ju alltid roligare när man gör de tillsammans! Banan kommer vara snitslad så alla hittar, det är samma bana som vid tidigare upplagor! En platt asfalts bana alltså! de kommer finnas ”funktionärer ” vid alla stora vägövergångar för att hålla uppe säkerheten, de kommer finnas ett antal barn som hjälper till med vätska vid varvningen för de som behöver nått att dricka! Start, mål och varvningen är vid den ”stora lekplatsen” här i Råda som ligger på grönområdet bakom Björnvägen. Blir de regn kommer de finnas tält att lägga väska och överdragskläder i. 2 st Toaletter finns knappt 100m från startområdet, hemma hos mig, Björnvägen 7.
Kommer man med bil så finns de några parkeringar på Björnvägen, bäst är att komma på cykel! Eller parkera uppe på Rådåsgården eller vid ”Lantgården” och jogga till starten. Frågor på detta!? Fråga på här eller skicka dom direkt till mig här på Messenger! Ingen bindande föranmälan, bara komma men om ni tror att ni kommer får ni gärna skriva de så får jag lite koll på ungefär hur många som kommer och vilken sträcka ni tänkt springa! Ta gärna med en kompis eller två! I år är de öppet för ALLA som är sugna på att springa! Så bara att vidarebefordra denna text till kompisar o arbetskamrater!
Och vill man swisha 20:- i start avgift så går de bra! ( så täcker de snitslar och priser till barnen) GRATIS FÖR BARN O UNGDOMAR UNDER 18år. Ätbart pris till alla barn/ungdomar som går i mål på någon av sträckorna!
Jag har mätt ut banan med ett mäthjul men om man ändå vill gå efter distans på sin egen GPS klocka så gör man de och man tar sin egen tid om man är intresserad av tid! Annars kör man bara som ett kul träningspass!
Anette A
Halloj väldens bästa träningsgäng! För er som inte är löpare finns det en annan möjlighet till rörelse den 26 mars. Var med på Spin of Hope och kör ett grymt spinningpass med kanonhärlig stämning samtidigt som ni gör en insats för Barncancerfonden.
Tid: 26/3 kl 12.00-13.00
Plats : X-force (Sal 1)
Jag har anmält ett lag (12 personer) och vi kör alla samtidigt kl 12.00-13.00.
Kostnaden är 250kr per person. För aktiva ungdomar är kostnaden subventionerad av klubben, så då betalar man 125 kr. Vuxna (över 18 år) betalar hela avgiften själv.
Anmälan sker till mig genom att svara på inlägget eller skicka ett sms 076-6964145. Först till kvarn (blir vi fler än 12 så får vi anmäla ett lag till)
Betalning sker till mig via swish på samma nr som ovan.
Nu kör vi för de som inte kan. Tillsammans blir det roligare.

E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lidköpings KF - Kanot
Kanothuset, Box 2146
53102 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051065550
E-post: This is a mailto link

Se all info