Hoppa till sidans innehåll

Jansbergers halvmara 6/11

21 OKT 2021 11:43
Hej alla medlemmar i kanotföreningen, följande arrangemang anordnar jag privat, det är inte klubben som är arrangör alltså men SAMTLIGA här är hjärtligt välkomna att delta eller vara åskådare om man vill!
  • Skapad: 21 OKT 2021 11:43

Nu har ni 2.5 veckor på er att finslipa formen inför Jansberger ”halvmara”, ”milen” eller ”femman” vore super kul om du/ni kommer. Lördag 6/11 14.00 går starten! Genomgång av loppet ca 13.45. Se de som träning eller tävling, de bestämmer man själv, men de blir ju alltid roligare när man gör de tillsammans! Banan kommer vara snitslad så alla hittar, det är samma bana som vid tidigare upplagor! En platt asfalts bana alltså! de kommer finnas ”funktionärer ” vid alla stora vägövergångar för att hålla uppe säkerheten, de kommer finnas ett antal barn som hjälper till med vätska vid varvningen för de som behöver nått att dricka! Start, mål och varvningen är vid den ”stora lekplatsen” här i Råda som ligger på grönområdet bakom Björnvägen. Blir de regn kommer de finnas tält att lägga väska och överdragskläder i. 2 st Toaletter finns knappt 100m från startområdet, hemma hos mig, Björnvägen 7.
Kommer man med bil så finns de några parkeringar på Björnvägen, bäst är att komma på cykel! Eller parkera uppe på Rådåsgården eller vid ”Lantgården” och jogga till starten. Frågor på detta!? Fråga på här eller skicka dom direkt till mig här på Messenger! Ingen bindande föranmälan, bara komma men om ni tror att ni kommer får ni gärna skriva de så får jag lite koll på ungefär hur många som kommer och vilken sträcka ni tänkt springa! Ta gärna med en kompis eller två! I år är de öppet för ALLA som är sugna på att springa!
Och vill man swisha 20:- i start avgift så går de bra! ( så täcker de snitslar och priser till barnen) GRATIS FÖR BARN O UNGDOMAR UNDER 18år. Ätbart pris till alla barn/ungdomar som går i mål på någon av sträckorna!
Jag har mätt ut banan med ett mäthjul men om man ändå vill gå efter distans på sin egen GPS klocka så gör man de och man tar sin egen tid om man är intresserad av tid! Annars kör man bara som ett kul träningspass!
//Fredrik
Skribent: Sten Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lidköpings KF - Kanot
Kanothuset, Box 2146
53102 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051065550
E-post: This is a mailto link

Se all info