Hoppa till sidans innehåll

Pausad träning v.45-framåt

01 NOV 2020 19:58
  • Uppdaterad: 01 NOV 2020 19:58

På grund av Folkhälsomyndighetens nya tillfälliga riktlinjer och RF's ställningstagande till dem så är vi tvungna att lägga om en hel del av vår verksamhet. De som får träna är enligt riktlinjerna de som är födda -05 och senare.

Vi kommer inte stänga våra lokaler men gällande gym och paddelmaskinerna så kommer det fungera så att man får boka hela gymmet och båda paddelmaskinerna på en och samma gång. När man gör det så får man ta med sig någon som man umgås frekvent med utanför träningstid, dvs man får bara vara max 2 personer i gymmet eller på paddelmaskinerna åt gången!

Bokning sker fortfarande via https://boka.se/lkf-paddelmaskin, som nu har ändrats till bara en bokningsbar paddelmaskin och ett bokningsbart gym. Viktigt att man bokar minst 90 minuter åt gången så att man får tid för att göra rent och sprita av efter sig och en liten lucka till nästa person. Tänk på hygienen!

Måndagslöpningen är pausad från och med nu.

Tisdagsgymmet för nybörjarna födda -06 sker endast via egen bokning där man tar med sig förälder/syskon som stöttar upp. Sten finns även tillgänglig på begäran, du når honom på 0739778478(du måste inte lägga passet på en tisdag). 

Torsdagslöpningen är pausad från och med nu, dialog förs med kommunen om vi får fortsätta ha inomhusträningen för de som är födda -05 och tidigare på Östbysskolan, vi vet mer imorgon! 

Xforce är pausat sedan tidigare.

Gällande simningen så förs en dialog med kommunen och vi skall göra en intressekoll om tillräckligt många i åldersgruppen -05 och yngre är intresserade av simning.

Vi uppdaterar hemsidan löpande med information, håll utkik!

Frågor ställs till This is a mailto link

Ta väl hand om er!//Träningskommittén

Skribent: Sten Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lidköpings KF - Kanot
Kanothuset, Box 2146
53102 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051065550
E-post: This is a mailto link

Se all info