Hoppa till sidans innehåll

Träning v.26

22 JUN 2020 12:25
Tränings översikt vecka 26:
(Läs torsdagens program lite noggrannare denna vecka!)
  • Skapad: 22 JUN 2020 12:25

Måndag 22/6: 18.00 Löpning vid kanothuset! ALLA kan vara med! Denna måndag kör Andreas lite säsongsavslutning för hans del på måndagar så de blir lite stafetter och lekar! Här kan vi bli fler, både barn/ungdomar/vuxna /aktiva eller föräldrar, ALLA kan vara med! ) vi siktar på att fortsätta med löpning 18.00 från klubben även i sommar ibland med ledare och ibland utan men med förslag på träningspass!
Tisdag : Paddling för alla grupper, färdiga för uppvärmning 18.00. (Båt finns )
Onsdag: Besättningsträning för ”stora gruppen” hit hör alla födda -06 eller tidigare som känner att de klarar ett lite tuffare pass i K4 eller K2 och att man behärskar en tävlingskanot. 18.00. ( ingen båt)
Torsdag : Paddling för alla grupper 18.00. Båt finns.
Denna torsdag är de TRIATHLON på programmet för alla grupper så ta med löparskor och kläder till paddling och simning! Väderprognosen ser verkligen ut att vara på våran sida denna dag så detta kan bli ett av årets roligaste och jobbigaste pass!! Kan nog finnas lite ätbara priser (till alla!) efter detta pass!! Och kanske lite grillad korv som torsdags macka 🙈🤷‍♂️( men de lovar vi inte)
Fredag: Vila
Lördag :Fm: Paddling 10.00 för ”stora gruppen” ( ej säkert de finns båt eller ledare på plats)
Em 16.00 paddling stora gruppen. ( Ej säkert de finns båt eller ledare på plats)
Söndag: Fm Paddling 10.00 för ”stora gruppen”( ej säkert de finns båt eller ledare på plats)
Eftersom de nu är sommarlov för våra ungdomar så kan de ju hända att de äldre ungdomarna som har egna kanoter vill köra två pass om dagen även på vardagar, då kommer de finnas en lapp på anslagstavlan med ett 20-tal olika träningspass uppskriva, så då kan ni fritt välja från den listan om ni kör morgonpass på egenhand! Eller helt enkelt komma på egna pass! Kör hårt nu gänget 💪🏼
/ Träningskommittén
Skribent: Sten Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lidköpings KF - Kanot
Kanothuset, Box 2146
53102 Lidköping

Kontakt:
Tel: 051065550
E-post: This is a mailto link

Se all info