Info inför SM

Info inför SM

Nu närmar sig SM i Nyköping och därmed en del aktiviteter:
Anmälan till SM kommer upp inom kort på anslagstavlan i kanothuset. Redan nu finns ett schema där man kan se vilka lopp som går vilken dag. Om du inte kommer vara med hela SM utan bara vissa dagar - skriv det i kommentaren efter din anmälan.
Lördag 24/6 kör vi igång med SM-läger på hemma plan för att testa olika besättningar. En del dagar kör vi 1 pass och en del 2 pass.
Lördag 24/6 kl: 16.00
Söndag 25/6 kl 10.00 och 16.00
Måndag 26/6 kl: 10.00 och 16.00
Tisdag 27/6 kl: 10.00 och 18.00
Onsdag 28/6: kl: 18.00
Torsdag 29/6 kl: 18.00
Söndag, Måndag och Tisdag finns möjlighet att ha gemensam lunch på kanothuset om det finns några föräldrar som kan ta på sig att fixa och värma mat. (Mat finns i frysen men kan behöva kompletteras med pasta och grönsaker)
För att vi även ska veta vilken dag vi ska prova olika besättningar så vill vi att du som ska åka på SM skickar ett mail till traning@lidkanot.nu och meddelar vilka av ovanstående träningspass du kommer vara med på. Svar senast onsdag 21/6.
Föräldrar som kan ta ansvar för att fixa lunch anmäler också detta på traning@lidkanot.nu senast onsdag 21/6.
Likaså behövs båtförare till passen då det är många nya besättningar som ska prövas!
Sist men inte minst - torsdagen kväll den 6 juli packas alla besättningskanoter som ska med till SM. Det är ett jättearbete så planera in det redan nu. På anmälningslistan på kanothuset skriver du också om du tar din K-1 på biltaket eller om du behöver ha plats på kanotkärran.