Pappersförsäljning 2024

Hej alla LKF’are!

Nu är det dags att sälja Toa och Hushållspapper igen. Vi tycker att det är en bra inkomstkälla för något som alla använder varje dag! Du kan också sälja till släkt, grannar, arbetskamrater och vänner.

Pappret vi säljer är Serla Maximeter och vi säljer allt i hela säckar.

I en toapappers-säck är det 6 förpackningar á 4 rullar och priset är 260:-/säck

I en hushållspappers-säck är det 6 förpackningar á 2 rullar och priset är 240:-/säck

Vi har fått hem totalt 14 pallar med papper nu och när vi sålt det har vi tjänat drygt 18 000:- till föreningens verksamhet.

Du väljer om du vill ha faktura på de säckar du hämtar och själv ta betalt från dina kunder. Eller om du vill lämna en lista med namn och adress till de som du lämnar ut till så alla får var sin faktura.

Det kommer också vara möjligt med swish betalning – är du intresserad av detta alternativ kontakta Ia.

Vi lämnar ut papper lördag 13 Januari kl 10-11 i Trässberg Storebacka 1 531 93  Lidköping. Det kommer bli fler tillfällen till hämtning som vi återkommer med.  Om du inte har möjlighet att komma dit och hämta kan du skicka ett mail till irenolsen66@gmail.com med hur många säckar av varje sort ni vill ha så löser vi med leverans till kanothuset.

Om frågor är det bara att höra av sig – mobil  0705579792 eller mail irenolsen66@gmail.com

Lycka till!

Irén ”Ia” Olsén (Kassör)

Lämna en kommentar